Cinci jucători, un antrenor și doi membri ai staff-ului medical de la U-BT Cluj-Napoca convocați la echipa națională

U-BT Cluj-Napoca a anunțat faptul că Zeljko Sakic și Miha Lapornik au fost convocați la echipele naționale ale Croației și Sloveniei pentru jocurile din campania de calificare la FIBA Basketball World Cup 2019 – fereastra februarie 2018. Totodată, ardelenii dau echipei naționale de seniori trei jucători, un antrenor și doi membri în staff-ul medical al României.

Jucătorii în cauză sunt Nandor Kuti, Giordan Watson și Rolland Torok. De asemenea, Mihai Silvășan este antrenor asistent pentru Zare Markovski, similar lui Hristu Șapera, de la BCMU FC Argeș Pitești. În fine, Adrian Resteman (kinetoterapeut) și Csaba Mott (maseur) vor lucra în beneficiul primei reprezentative în perioada 19-27 februarie anul curent, când „vulturii” se duelează cu Croația și Italia.

În cursul zilei de joi (25.01), CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu au anunțat că au primit scrisori de convocare la echipa națională a României pentru Andrei Mandache, Bobe Nicolescu, Radu Paliciuc și Mirel Dragoste.

Reamintim că de la CSM CSU Oradea a fost convocat și Goran Gajovic, la echipa națională a Muntenegrului.

Un alt jucător care a primit scrisoare de convocare la echipa sa națională este suedezul Jonathan Person, de la BC Mureș.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.