Cinci jucători de Euroligă convocați la naționala Italiei pentru meciul cu România

Cinci jucători de la echipele angrenate în Euroliga masculină au fost convocați la naționala Italiei pentru meciul cu România, din prima etapă a calificărilor pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Evenimentul se va desfășura la Torino, pe 24 noiembrie anul curent.

Awudu Abass, Simone Fontecchio (EA7 Milano), Nicolo Melli, Luigi Datome (Fenerbahce Dogus) și Daniel Hackett (Brose Baskets) sunt jucătorii de Euroligă convocați la naționala Italiei pentru prima fereastră din campania de calificare la Campionatul Mondial de baschet masculin – ediția 2017/18. Cert este că staff-ul tehnic al naționalei Italiei a luat în considerare posibilitatea ca cei cinci să refuze convocarea, lista lărgită cuprinzând 24 nume.

Romeo Sacchetti este noul antrenor principal al echipei naționale a Italiei. El este în paralel și antrenor la Pistoia în Lega Basket Serie A. Acesta a preluat funcția de la Ettore Messina.

Italia-Romania a Torino il 24 novembre (PalaRuffini) e Croazia-Italia a Zagabria il 26 novembre. Ecco i 24 della lista FIBA per la prima finestra. #Italbasket

Posted by Italbasket on 18 Octombrie 2017

Meciul dintre Italia și România se dispută pe 24 noiembrie 2017, cu începere de la ora 21:15. Confruntarea se va desfășura la Pala Ruffini (capacitate 4446 locuri) din Torino. Comercializarea biletelor demarează pe 27 octombrie.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.