Cifrele românilor U23 în finala LNBM 2018

Bobe Nicolescu și Georges Darwiche sunt cei doi jucători români U23 utilizați în Meciul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin, ultimul din sezonul 2017/18. Ei au evoluat în partida câștigată de CSM CSU Oradea pe terenul lui CSM Steaua EximBank, scor 92-89.

Ambii fost titularizați în această partidă. Nicolescu a jucat aproape 22 minute, iar Darwiche a petrecut aproape 16.

Bobe a izbutit 10 puncte, având 3/5 la aruncările din acțiune și 3/3 la linia de pedeapsă. El a adăugat 4 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 14 la eficiență și -6 la +/-.

Georges a contabilizat 3 puncte, o recuperare și o pasă decisivă pentru 5 la eficiență și 7 la plus/minus.

Nicolescu a avut 6.3 puncte, 1.0 recuperări și 0.5 pase decisive pentru 5.8 la eficiență și 11.8 la plus/minus în apoape 18 minute pe partidă în finala LNBM 2018. În schimb, Darwiche a terminat ultimul act cu medii statistice de 2.5 puncte, 1.3 pase decisive, 1.0 recuperări pentru 2.3 la eficiență și -10.7 la plus/minus în aproximativ 12 minute și jumătate pe parchet.

Foto: Roby Boros

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.