Christian Chițu în locul lui Daniel Ioniță la lotul U20 al României

Actualizare

Christian Chițu este la rândul său accidentat.

Știrea inițială

Lotul național U20 masculin al României a suferit o modificare în comparație cu anunțul inițial. Formația antrenată de Dan Fleșeriu și Dan Ioan conteaza pe serviciile lui Christian Chițu.

Acesta a început sezonul 2018/19 alături de Steaua București, iar pe finalul stagiunii a trecut la CsM Sighetu Marmației. Sportivul amintit a fost format la Agronomia 4 Sports, sub comanda lui Milan Sokic.

Foto: www.fiba.basketball

Chițu (foto, nr. 7) a bifat trei prezențe pentru Steaua București, respectiv 14 pentru CSM Sighetu Marmației. El și-a pus în valoare abilitățile de pe semicerc alături de formația maramureșeană, marcând 29 coșuri de trei puncte cu un procentaj de 40% la acest procedeu.

Jucătorul în vârstă de 20 ani a avut 17 apariții în LNBM – ediția 2018/19 cu medii statistice de 7.7 puncte, 2.0 recuperări, 0.6 pase decisive, 0.4 intercepții pentru 5.8 la eficiență în 23:22 minute pe partidă. El a avut 40% la aruncările de două puncte și 94% la linia de pedeapsă.

În cadrul lotului național U20 masculin al României, Chițu i-a luat locul lui Daniel Ioniță. Jucătorul de la Dinamo Știinșa București este accidentat.

1 comentarii On Christian Chițu în locul lui Daniel Ioniță la lotul U20 al României

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.