Chris Cooper a realizat primul double-double în playoff-ul LNBM 2017

Chris Cooper l-a egalat pe Slobodan Dundjerski la capitolul double-double în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. Americanul de la CSU Sibiu a debutat în playoff-ul campionatului cu 11 puncte și 14 recuperări.

Sibiul a învins pe BC Mureș cu scorul de 76-66. În cadrul acestei confruntări, Coop a bifat 28 minute, perioadă în care a izbutit 4/9 la aruncările din acțiune și 3/5 la linia de pedeapsă. El a reușit șapte recuperări ofensive, a adăugat un capac și o pasă decisivă, fiind cel care a atras cele mai multe faulturi din echipa galben-albastră (patru).

Cooper a terminat cu 17 la eficiență și a avut 6 la +/-. De notat că jucătorul nord-american este primul care izbutește un double-double în actualul playoff.

Aflat la cel de-al 3-lea sezon în România, Chris Cooper are deja un titlu de campiona (2015, cu Asesoft), respectiv o medalie de bronz (2016, cu Steaua). El are 19 prezențe în playoff-ul Ligii Naționale, cu medii de 6.9 puncte și 5.5 recuperări (2.4 ofensive) pentru 9.7 la eficiență.

Foto: Dragoș Dumitru / CSU Sibiu

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.