CEU 18 feminin – Divizia B: Letonia învinge Finlanda la prelungiri și se califică în semifinale

Letonia este cea de-a 4-a echipă calificată în semifinalele Campionatului European U18 feminin – Divizia B, găzduit de România. Balticele au avut nevoie de prelungiri în confruntarea decisivă cu Finlanda, pentru a-și asigura locul în careul de ași ai competiției. Partida cu scandinavele s-a încheiat cu scorul de 60-56.

latviaÎntr-un alt meci atractiv, cu implicații la șefia celeilalte grupe principale, Ungaria a depășit Israel în manieră convingătoare, scor 76-50. După un prim act încheiat la egalitate, formația maghiară, ce aliniază la acest concurs o echipă alcătuită în majoritate din sportive născute în anul 1997 (adică au un an mai puțin decât limita admisă), s-a desprins pentru o victorie ce o păstrează în calitate de echipă neînvinsă în cursa pentru promovarea în primul eșalon.

În urma acestor rezultate, programul penultimului act la turneul co-organizat de Oradea și Timișoara este următorul:

Ungaria vs Letonia
Estonia vs Israel

Învingătoarele din semifinale își asigură promovarea în primul eșalon baschetbalistic al Europei la U18 feminin. Cea de-a 3-a echipă care promovează va fi stabilită prin intermediul finalei mici, ce va avea loc duminică (27.07), la Oradea, urmând să opună învinsele din semifinale.

Foto: Szilagyi Lorand pentru frbaschet.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.