Cele mai bune echipe din lume vin la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger în ParkLake Shopping Center, pe 10-11 august

Primele două echipe din lume în ierarhia FIBA 3×3 World Tour la data de 10 iulie, Novi Sad din Serbia și Riga din Letonia sunt capetele de afiș la cea de-a opta ediție a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger care va avea loc în 10-11 august la ParkLake Shopping Center.

Cinci echipe din circuitul mondial au fost alocate direct să participe la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, potrivit ierarhiei mondiale.

Alte două echipe care se află în Top 10 FIBA 3×3 vor fi prezente la turneul bucureștean, New York Harlem (SUA) și Edmonton (Canada), iar cea de-a cincea echipa care a obținut biletele la București în urma alocării directe este Ralja Intergalactic din Serbia.

Novi Sad și Riga au oferit la ediția din 2018 cea mai palpitantă finală din istoria de opt ani a competiției, letonii impunându-se cu 21-20 după un meci electrizant.

Deja calificată la ediția din 2019 a challenger-ului bucureștean este și echipa croată Split Statist, care a câștigat turneul satelit de la Zagreb în luna mai a acestui an. Alte patru turnee satelit din Amsterdam, Bar, Varșovia și Tbilisi își vor trimite campioanele la București.

România va fi reprezentantă la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger de către echipa celui mai bine clasat jucător din circuitul național Sport Arena Streetball 2019, la categoria Open Masculin, la data de 31 iulie.

Cinci wild-card-uri vor fi acordate ce către organizatori și FIBA 3×3 pentru a completa tabloul de la Bucharest Challenger.

Zece echipe vor fi prezente direct pe tabloul principal, în timp ce restul de șase vor disputa o rundă de calificare, două grupe a câte trei echipe, câștigătoarele acestor grupe de calificare urmând să acceadă pe tabloul principal.

Ocupantele primelor două locuri la ediția din 2019 se califică la FIBA 3×3 World Tour Debrecen.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger este un eveniment organizat de către Sport Arena Streetball, cu sprijinul ParkLake Shopping Center și este susținut de către Raiffeisen Bank – naming partner, Mastercard și Nike – elite partners, Tissot – official timekeeper, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, World Class, Doritos și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București – event partners. Promovat de ProFM.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.