Cehia și Italia au definitivat loturile cu care participă la turneele preolimpice

Cehia și Italia au definitivat loturile cu care se vor prezenta la turneele preolimpice de la Belgrad, respectiv Torino.

Cehia va juca cu următorii sportivi în capitala Serbiei: Patrik Auda, Petr Benda, Pavel Houska, Vojtech Hruban, Martin Kriz, Lukas Palyza, Pavel Pumprla, Tomas Satoransky, Blake Schilb (naturalizat), Jakub Sirina, Jan Vesely și Jiri Welsch.

Italia va miza pe următorii jucători la turneul pe care îl găzduiește: Peppe Poeta, Daniel Hackett, Marco Belinelli, Alessandro Gentile, Pietro Aradori, Gigi Datome, Stefano Tonut, Danilo Gallinari, Nicolò Melli, Andrea Bargnani, Marco Cusin, Riccardo Cervi.

Turneele preolimpice demarează pe 4 iulie.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.