Cehia învinge Turcia la CE U20 feminin Divizia B de la Oradea

Cehia a câștigat meciul cu Turcia din ziua a 2-a la Campionatul European U20 feminin Divizia B – edițai 2018, de la Oradea. Meciul 2 al sesiunii de duminică (08.07), la Arena Antonio Alexe, s-a încheiat cu scorul de 75-69.

Partida ce a opus principalele favorite ale Grupei B din cadrul concursului de la Oradea a fost controlat de cehoaice. Acestea au deschis excelent partida, desprinzându-se la 21-10 în primele zece minute ale partidei. Ecartul a urcat la 15 lungimi, scor 39-24, înregistrat la jumătatea întâlnirii.

Turcia a început excelent repriza secundă, reușind să se apropie amenințător încă din primele minute ale celui de-al 3-lea sfert. Naționala Semilunei a strâns la 55-50 cu zece minute înainte de final, în condițiile în care a marcat mai multe puncte în această perioadă de joc decât în prima jumătate (sferturile 1 și 2 cumulat). Finalul jocului a fost echilibrat, Turcia reușind să se apropie la 60-59, însă Cehia a răspuns cu două triple prin care a decis soarta partidei.

Lucie Hoskova a reușit 20 puncte, 9 recuperări, Veronika Vorackova a adăugat 16 puncte, 14 recuperări, 7 pase decisive, iar Karolina Sotolova a izbutit 11 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive pentru formația învingătoare. În replică, Ilayda Guner a reușit 22 puncte, 8 recuperări, Eda Sahin a adăugat 13 puncte, Feride Akalan a contribuit cu 12 puncte, iar Goksen Fitik a terminat cu 11 puncte, 3 intercepții pentru Turcia.

În urma acestui rezultat, Cehia a ajuns la 2-0 la general. În schimb, Turcia ajunge la 1-1.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.