Cea mai bună prestație stagională pentru Alex Olah

Alex Olah a stabilit recorduri personale stagionale în victoria repurtată de Kangoeroes Mechelen asupra lui Leuven Bears, scor 77-68. Confruntarea contează pentru Euromillions League – ediția 2018/19.

Titularizat la poziția 5, Olah a avut 36 minute de joc, perioadă în care a totalizat 28 puncte. El a avut 12/12 din acțiune și 4/5 la linia de pedeapsă. Compatriotul nostru a adăugat 7 recuperări, o intercepție și un capac. Alex a terminat cu trei greșeli personale și trei posesii pierdute. El a fost faultat de nouă ori și a terminat cu 39 la eficiență.

Olah a reușit recorduri stagionale de puncte marcate și de eficiență. El corectează performanțele reușite săptămâna trecută cu Limburg – când a fost ales jucătorul etapei, confirmând că parcurge o perioadă excelentă. Reamintim că Alex a reușit un double-duble cu o seară mai devreme, în prima confruntare cu Leuven Bears, pierdută cu scorul de 78-71.

În 26 meciuri jucate, toate ca titular, Alex Olah are medii stagionale de 12.1 puncte, 7.3 recuperări, 1.0 intercepții, 0.9 pase decisive și 0.8 capace pentru 16.8 la eficiență în 26.1 minute pe partidă. Românul are 61% la două puncte, 38% la trei puncte, respectiv 88% la linia de pedeapsă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.