Cea mai bună prestație în Basketball Champions League pentru Emi Cățe

Emi Cățe a avut o nouă prestație remarcabilă în Basketball Champions League. Compatriotul nostru a ajutat-o pe UCAM Murcia să obțină a 12-a vicvtorie în Grupa A. Echipa amintită a surclasat pe MHP Riesen Ludwigsburg, scor 73-47.

După un prim sfert încheiat la egalitate, 11-11, Murcia a reușit un parțial de 22-5 cu care s-a desprins decisiv în sfertul al 2-lea. Scorul la pauză era de 33-16. Germanii nu au reușit să revină pe tabela de marcaj, iar ibericii au mărit diferența în debutul secvenței a 4-a.

Foto: www.championsleague.basketball

Venit de pe bancă, Cățe a fost cel mai bun jucător al Murciei. În 22 minute și 20 secunde de joc, românul a totalizat 16 puncte, cu 6/7 din acțiune și 4/7 la linia de pedeapsă. Emi a adăugat 10 recuperări (2 ofensive), 3 intercepții, o pasă decisivă și un capac, fără posesie pierdută pentru 27 la eficiență.

A fost cea mai bună prestație stagională în cupele europene pentru baschetbalistul în vârstă de 21 ani, originar din București. Este primul double-double din cariera lui Emi Cățe în grupele Basketball Champions League. El a jucat în 12 din cele 13 partide susținute de Murcia până la această oră în faza grupelor acestei întreceri.

Acesta a fost primul meci al Murciei fără antrenorul Javier Juarez. El a fost demis duminică (27.01), la câteva ore după eșecul cu Andorra în Liga ACB. La meciul cu Ludwigsburg funcția de antrenor a fost preluată, pentru o singură dată de Alberto Miranda. De la următorul meci pe banca tehnică se va afla Sito Alonso, noul antrenor principal al echipei.

Murcia are 12-1 la general și este câștigătoare a Grupei A. Ludwigsburg are 3-9, fiind ultima în grupă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.