CCLTO a anunțat efectele retragerii Brăilei

Federația Română de Baschet a anunțat pe cale oficială retragerea echipei Cuza Sport Brăila. Printr-un comunicat publicat pe site-ul www.frbaschet.ro, CCLTO a anunțat efectele retragerii echipei amintite.

Luand act de adresa structurii sportive Cuza Sport Braila, nr 15 din 08.01.2019, prin care informeaza ca se retrage din LNBM, editia 2018-2019, pozitie transmisa catre FRB, prin e-mail, si tinand cont de prevederile Art 20.2, litera b, din RGOC, CCLTO constata ca jocul dintre Cuza Sport Braila si ABC Athletic Constanta nu se poate desfasura ca urmare a retragerii din competitie. Astfel, echipa Cuza Sport Braila va pierde jocul prin forfait, cu 0-20.

Echipele vor fi clasate in Grupa B a LNBM in functie de victoriile – infrangerile lor inregistrate in prima faza, si anume primind cate 2 puncte in clasament pentru fiecare joc castigat, cate 1 punct in clasament pentru fiecare joc pierdut (inclusiv, in caz particular – Art. 21) si cate 0 puncte in clasament pentru jocurile pierdute prin forfait.
In urma retragerii din competitie a echipei Cuza Sport Braila, se vor pune in aplicare prevederile Art 36.2 din Regulamentul Specific al LNBM.

Conform Art 36.2, privind retragerea in timpul competitiei – se joaca mai departe grupa in 7 (5) echipe, se aplica RGOC; in faza a doua, se completeaza grupele cu urmatoarele echipe cu drept de promovare din celelalte grupe; sanctiuni: amenda 10.000 euro si se pierd taxa de participare/inscriere, taxa video, garantia si drepturile TV.

In baza Art 12.14, CCLTO propune Consiliului Director modificarea programului fazei a doua din LNBM pentru Grupa Verde prin organizarea a 3 (trei) turnee la care sa participe cele 3 echipe care vor intra in aceasta grupa in baza clasamentului Grupei C de la finalul primei faze din LNBM, editia 2018-2019.

Prin urmare, echipa situată pe locul 7 la încheierea Grupei Valorice C va lua locul Brăilei în Grupa Albastră.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.