Emi Cățe a triumfat în duelul cu Rareș Uță

Emanuel Cățe l-a învins pe Rareș Uță în LEB Oro. CB Prat s-a impus în duelul cu Carramimbre CBC Valladolid, scor 67-57. Partida s-a desfășurat duminică (11.03).

Cățe a fost titularizat și a bifat 23 minute de joc. El a avut 5 puncte (2/3 din acțiune, 1/2 la linia de pedeapsă), 3 recuperări, o pasă decisivă, 4 capace și a oținut două faulturi. Emi a încheiat meciul cu 13 la eficiență.

Uță a bifat opt minute pe parchet, perioadă în care a contabilizat 2 puncte (0/1 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă), 2 recuperări și a încheiat cu un coeficient de 1 la eficiență.

În 22 partide disputate, Cățe are medii statistice de 10.6 puncte, 8.3 recuperări (3.3 ofensive), 1.0 pase decisive, 1.6 capace și 0.5 intercepții pentru 18.4 la eficiență în aproape 27 minute pe partidă. Emi are 66% la două puncte și 78% la linia de pedeapsă.

În schimb, Uță a bifat 25 prezențe și are medii stagionale de 4.0 puncte, 1.8 recuperări, 0.4 capace și 3.1 la eficiență în aproape zece minute pe partidă. Rareș are 52% la aruncările de două puncte și tot 52% la linia de pedeapsă.

Acesta a fost cel de-al 20-lea meci câștigat de către Prat în actuala ediție de campionat. Echipa lui Cățe are și șase partide pierdute, situându-se pe locul al 2-lea în LEB Oro. În schimb, Valladolid are 11-15 la general și se situează pe locul al 10-lea din totalul de 18 poziții.

Foto Alina Cojocaru / www.fiba.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.