Emi Cațe și Sevilla au pierdut în confruntarea cu Badalona

Emi Cațe a bifat aproape zece minute de joc în meciul susținut de Real Betis Sevilla în etapa a 26-a din sezonul regulat al Ligii ACB – ediția 2016/17. Echipa compatriotului nostru a primit vizita lui Joventut Badalona, iar scorul final a fost de 57-71.

În nouă minute și 20 secunde de joc, Cațe a avut 2 puncte (1/3 la aruncările din acțiune), 2 recuperări (una ofensivă) și o pasă decisivă. Emi a terminat cu 2 la eficiență, iar Sevilla a avut un plus de două puncte pe tabela de marcaj în perioada petrecută de român în teren.

A fost cel de-al 6-lea meci conecutiv în care Cațe joacă cel puțin nouă minute. În precedentele cinci joacuri, el a avut peste zece minute de fiecare dată. Mediile sale stagionale sunt de 2 puncte, 2 recuperri și 3 la eficiență. Emi are 14 partide disputate cu o medie de aproape 11 minute pe partidă.

Real Betis Sevilla are 8-16 și se situează pe locul al 14-lea, din totalul de 17 formații participante în actuala ediție a Ligii ACB.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.