Emi Cățe a realizat un nou double-double

Emi Cățe a avut o nouă prestație impresionantă. El a realizat un double-double în cadrul etapei intermediare din LEB Oro – al 2-lea eșalon al Spaniei. CB Prat a pierdut duelul cu Cafes Candelas Breogan – liderul clasamentului, scor 79-81. Meciul a contat pentru etapa a 20-a.

Compatriotul nostru a totalizat 20 puncte, având 9/9 la aruncările din acțiune (!) și 2/4 la linia de pedeapsă. Cățe a totalizat 12 recuperări (2 ofensive) și a terminat cu un indice de 32 la eficiență. Prestația românului este cu atât mai impresionantă cu cât a jucat împotriva formației clasate pe prima poziție în competiție.

Prat s-a desprins la nouă puncte din primul sfert, însă Breogan a replicat în următoarele trei secvențe și s-a impus la limită.

Reamintim că în etapa a 19-a, Cățe a avut 14 puncte, 7 recuperări pentru 24 la eficiență, iar în etapa a 18-a a reușit 20 puncte și 18 recuperări pentru 43 la eficiență.

Cățe are medii stagionale de 10.5 puncte, 7.8 recuperări și 1.4 capace cu 0.6 pase decisive și 0.4 intercepții în 25:34 minute pe partidă pentru 17.0 la eficiență. Emi are 17 meciuri disputate în actuala ediție LEB Oro.

CB Prat are 13-7 și se situează pe locul 2. În schimb, Breogan are 15-5, fiind lider al clasamentului.

Foto FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.