Emi Cățe și Rareș Uță au obținut victorii în runda a 22-a din LEB Oro

Emi Cățe a repurtat un nou succes în LEB Oro. CB Prat a depășit pe Sammic Hosteleria, scor 76-72, într-un meci desfășurat sâmbătă (10.02). Jocul a fost echilibrat, lucru ilustrat de scorul pe sferturi: 17-18, 18-13, 22-20, 19-21.

Compatriotul nostru a fost titularizat la poziția 5 și a bifat 27 minute de joc. El a totalizat 11 puncte (3/6 din acțiune, 5/7 la linia de pedeapsă), 8 recuperări (5 ofensive), o pasă decisivă, o intercepție și un capac pentru 16 la eficiență.

Rareș Uță a bifat 2 puncte și 2 recuperări în zece minute de joc la meciul câștigat de Valladolid, scor 94-84, în compania echipei Leyma Coruna.

CB Prat are 17-5 la general și se menține pe locul al 2-lea în clasamentul general al celui de-al 2-lea eșalon din Spania. Valladolid are 11-11 și se situează pe locul al 7-lea din totalul de 18 poziții.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.