Emi Cățe încheie anul 2018 cu o înfrângere

Emanuel Cățe a încheiat anul calendaristic 2018 cu o înfrângere. Pivorul român a bifat șate minute și 27 secunde de joc în partida pierdută de UCAM Murcia pe teren propriu, în compania lui Joventut Badalona, scor 73-78.

Compatriotul nostru a totalizat 6 puncte, având 2/2 din acțiune și 2/3 la linia de pedeapsă. El a adăugat o recuperare și a terminat cu 4 la eficiență. Emi a terminat partida cu două greșeli personale, două faulturi suferite și cu un indice de -4 la plus/minus.

În 12 partide disputate la nivelul Ligii ACB în sezonul 2018/19, Emi Cățe are medii statistice de 5.4 puncte, 3.0 recuperări, 0.4 pase decisive pentru 6.8 la eficiență în 14 minute pe partidă. El are 66% la aruncările din acțiune.

Murcia are 5-8 la general și se situează pe locul al 12-lea din totalul de 18 poziții la încheierea anului 2018. Echipa lui Cățe are o restanță pe care o va disputa la începutul noului an calendaristic.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.