Emi Cățe contribuie la un nou succes al Murciei în Basketball Champions League

Emanuel Cățe a fost aproape de un double-double în victoria repurtată de UCAM Murcia pe terenul campioanei în exercițiu a Poloniei, Anwil Wlocklawek. Rezultatul final al partidei contând pentru etapa a 5-a din sezonul regulat al Basketball Champions League – ediția 2018/19 a fost de 87-68.

Compatriotul nostru a venit de pe bancă în partida desfășurată în Polonia la mijlocul acestei săptămâni. Cățe a bifat 21 minute și 43 secunde, totalizând 8 puncte. El a avut 3/6 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă. Emi a contribuit cu 9 recuperări (4 ofensive), 2 pase decisive și un capac. Românul a terminat cu o posesie pierdută și o greșeală personală, având 16 la eficiență și 8 la +/-.

Charlon Kloof și Sadiel Rojas au avut câte 15 puncte, Milton Doyle a terminat cu 14, iar Dajman Rudez a bifat 10 puncte pentru Murcia. Cățe a fost al 2-lea la eficiență, alături de Marcos Delia și Rojas. Cel mai productiv jucător al ibericilor din punct de vedere al eficienței a fost Kloof, cu un indice de 27.

În urma primelor cinci partide disputate în sezonul regulat al Basketball Champions League, Emanuel Cățe are medii statistice de 7.4 puncte, 6.2 recuperări (3.6 ofensive), 1.0 pase decisive, 0.8 capace și 0.4 intercepții în 17 minute pe partidă. Românul are procentaje de 61% la aruncările din acțiune și 82% la linia de pedeapsă, respectiv indici de 12.6 la eficiență și 7.4 la +/-.

Murcia are 5-0 la general și este lider solitar al Grupei A în sezonul regulat al Basketball Champions League – ediția 2018/19. Sidigas Avellino are 4-1, iar Banvit Bandirma are 3-2. Urmează un grup de patru echipe, alcătuit din Nizhny Novgorod, Anwil Wlocklawek, Le Mans Sarthe și BK Ventspils au 2-3 la general fiecare, iar MHP Riesen Ludwigsburg este codașă, având 0-5. Primele patru clasate la capătul celor 14 etape se califică pentru playoff-ul competiției.

De notat că Murcia este una din cele doar trei echipe care au 5-0 la general în acest moment în Basketball Champions League. Celelalte două sunt Iberostar Tenerife (Spania, câștigătoarea primei ediții a competiției) și Virtus Bologna (Italia). Anterior, adică în primele două ediții desfășurate, doar trei alte echipe au avut 5-0 după primele cinci etape ale sezonului regulat.

În etapa a 6-a, Murcia joacă în deplasare, cu MHP Riesen Ludwigsburg. Acest meci are loc marți (13.11), în Germania. Până atunci, mai exact duminică (11.11), echipa lui Cățe joacă în runda a 8-a din Liga ACB, tot în deplasare, cu FC Barcelona.

Foto: www.championsleague.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.