Emi Cațe a câștigat duelul cu Rareș Uță

Emi Cațe a câștigat duelul cu Rareș Uță din sezonul regulat al LEB Oro – al 2-lea eșalon baschetbalistic al Spaniei. CB Prat s-a impus pe terenul lui Valladolid, scor 65-59. Meciul a avut loc sâmbătă (18.11).

Valladolid a început mai bine, controlând prima jumătate a meciului. Scorul după 20 minute de joc era de 38-30. A urmat replica în secvența a 3-a, atunci când Prat a reușit un parțial de 28-8, pentru a prelua conducerea, scor 58-46, cu zece minute înainte de final. Secvența decisivă a consemnat un parțial de 13-7 în favoarea gazdelor, însă Prat a ieșit învingătoare.

Titularizat în formația învingătoare, Emi Cațe (foto) a avut 30 minute de joc, perioadă în care a totalizat 8 puncte (3/6 din acțiune, 2/2 la linia de pedeapsă), 6 recuperări și 5 capace pentru 18 la eficiență. Rareș Uță a venit de pe bancă pentru Valladolid și a totalizat 13 minute de joc. El nu a punctat (0/3 din acțiune), dar a bifat 6 recuperări (3 ofensive) și un capac pentru 3 la eficiență.

CB Prat are 8-1 la general și se situează pe locul al 2-lea în ierarhia generală. În schimb, Valladolid are 5-4 și ocupă locul al 6-lea.

Cațe și Uță se vor alătura echipei naționale a României pentru jocurile din campania e calificare pentru FIBA Basketball World Cup 2019.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.