Emi Câțe a bifat șapte minute împotriva Barcelonei în Liga ACB

Emanuel Câțe a jucat pentru Baloncesto Sevilla în meciul pierdut pe terenul lui FC Barcelona. Confruntarea din cadrul etapei a 20-a, ultima înaintea turneului intitulat Copa del Rey, s-a încheiat cu scorul de 108-54.

Compatriotul nostru a fost utilizat 7 minute și 19 secunde. În această perioadă el a avut 1/1 la aruncările din acțiune și 1/2 la linia de pedeapsă pentru 3 puncte. A adăugat o recuperare și a pierdut mingea de două ori.

Sportivul originar din București, în vâstă de 18 ani împliniți și înalt de 2.04 metri, se află la primul sezon în Liga ACB. Format de Real Madrid, compatriotul nostru are opt meciuri jucate în actuala ediție de campionat. El a jucat în cinci din ultimele șase jocuri ale Sevillei.

Câțe are medii de 5 minute, 2 puncte, o recuperare și o posesie pierdută pentru 1 la eficiență pe partidă în cea mai puternică întrecere internă din Europa.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.