Cătălin Petrișor a semnat cu Phoenix Galați

Cătălin Petrișor, conducătorul de joc al echipei naționale de baschet masculin a României, a semnat un contract cu Phoenix Galați. Sportivul originar din Focșani sosește după un sezon și jumătate alături de CSM CSU Oradea.

În vârstă de 25 ani, înalt de 1.88 metri, evoluează la poziția 1. El a avut medii de 1.4 puncte, 1.1 recuperări, 1.5 pase decisive și 0.4 intercepții în aproape zece minute pe partidă în ultimul sezon competițional la nivelul Ligii Naționale. De-a lungul sezonului 2016/17, Cătălin a acumulat o bogată experiență internațională, bifând 20 prezențe în cupele europene (Basketball Champions League și FIBA Europe Cup).

Petrișor a fost campion al României alături de CSM CSU Oradea, în 2016. Anterior, Cătălin a evoluat la SCM U Craiova și BC Timișoara.

De notat că Petrișor este cel de-al 2-lea jucător care s-a despărțit la finele sezonului 2016/17 de CSM CSU Oradea și semnează cu o altă echipă. Primul a fost Titus Nicoară, ajuns la BCM U Pitești. Ceilalți care s-a despărțit de bihoreni la finele stagiunii precedente sunt Will Franklin (retragere), Uros Lucic, Sean Denison, Sean Barnette și Dani Tămășdan.

Acesta este primul transfer perfecta de Phoenix Galați în această vară. În prealabil, formația antrenată de Florin Nini a anunțat prelungirea contractelor pentru pivoții Tony Gugino și Marko Pavlovic.

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar