Carmelo Anthony optează pentru ultimul an din contractul semnat în 2014

Carmelo Anthony a optat să-și ducă la bun sfârșit contractul semnat în vara anului 2014, când era component al lui New York Knicks. El a ajuns vara trecută la Oklahoma City Thunder pentru ultimul an de contract.

În pofida faptului că sezonul 2017/18 s-a încheiat cu eliminare în primul tur al playoff-ului NBA 2018, Melo și-a exercitat dreptul de a duce la îndeplinire al 5-lea an din amintitul contract. El va încasa aproape 28 milioane dolari în sezonul 2018/19.

Foto Layne Murdoch Sr./NBAE via Getty Images

De zece ori All Star în NBA, Anthony și-a manifestat nemulțumirea cu privire la rolul avut în primul sezon alături de Oklahoma City. El a înregistrat o medie de 16.2 puncte pe partidă, cea mai mică a carierei. În schimb, Anthony a marcat 169 coșuri de trei puncte, un record al carierei. Deși nemulțumit de rol el a decis să rămâne încă un an la OKC, motivul principal fiind, foarte probabil, salariul.

Paul George, celălalt jucător cu statut de superstar legitimat de Thunder în urmă cu un an, are termen limită până vineri (29.06) pentru a-și exercita opțiunea de a rămâne pentru sezonul 2018/19 în actualul contract, alături de OKC Thunder. El ar urma să încaseze 20.2 milioane dolari.

Similar lui Kawhi Leonard, anturajul lui Paul George a susținut de-a lungul timpului că acesta dorește să se alăture unei echipe din Los Angeles atunci când jucătorul va avea puterea să decidă. Adică atunci când va fi agent liber (cu condiția ca și una din cele două echipe din LA să dorească și să aibă această posibilitate).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.