Carmelo Anthony a ajuns la un acord verbal cu Houston Rockets

Houston Rockets și Carmelo Anthony au ajuns la un acord verbal cu privire la un contract pentru sezonul 2018/19. Părțile vor semna actele după întoarcerea jucătorului din Africa. Informația a fost dată de către Shams Charania de la Yahoo Sports.

Melo a avut o vară agitată. După eliminarea din playoff-ul NBA, el a decis să-și exercite dreptul de a duce la îndeplinire ultimul an din contractul semnat în urmă cu patru ani, pe vremea când juca la New York Knicks. La scurt timp, Oklahoma City Thunder, echipa pentru care a jucat în sezonul precedent, l-a transferat pe Carmelo la Atlanta Hawks.

Gruparea din statul Georgia l-a despăgubit pe Anthony și a reziliat contractul. Astfel, jucătorul amintit a devenit agent liber. Așa cum s-a vehiculat, el se va alătura lui James Harden și Chris Paul în Texas, la echipa care a fost la o singură victorie de finala NBA în sezonul 2017/18.

Rămâne de văzut care va fi rolul și impactul lui Carmelo Anthony într-o echipă în care fundașii au un rol extrem de important în faza ofensivă, nu doar la creație ci și la finalizare.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.