Caris LeVert aduce victoria pentru Brooklyn Nets în fieful lui Denver Nuggets

Caris LeVert a marcat un floater în ultima secundă din timpul regulamentar pentru a oferi lui Brooklyn Nets o puțin probabilă victorie în Colorado. Amintitul jucător a înscris coșul victoriei în partida cu Denver Nuggets, scor 112-110.

LeVert și-a asumat o acțiune individuală și cu toată opoziția adversarului a reușit să așeze mingea în coș când pe timpul de joc au mai rămas 0.3 secunde. Denver nu a mai putut reacționa, iar Brooklyn obține a 3-a victorie în deplasare în acest sezon competițional.

Nets au marcat ultimele șase puncte ale partidei. Oaspeții erau conduși cu scorul de 106-110 la intrarea în ultimul minut de joc. Spencer Dindwiddie, un jucător care a marcat un alt coș decisiv pentru Brooklyn în acest sezon, a transformat două libere, după care Jarrett Allen a înscris prin slam dunk din serviciul lui LeVert pentru a egala la 110.

Nikola Jokic a fost sancționat cu abatere de pași la scor egal cu 21 secunde rămase din timpul regulamentar. Nets au cerut timp de odihnă, iar la reluare LeVert și-a asumat o acțiune individuală.

D’Angelo Russell a totalizat 23 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări, Jarrett Allen a adăugat 18 puncte, 9 recuperări, 5 capace, iar Caris LeVert (foto) a terminat cu 15 puncte, 5 pase decisive pentru învingători. Spencer Dindwiddie a venit de pe bancă cu 12 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive pentru Nets. În replică, Nikola Jokic a contabilizat 37 puncte, 21 recuperări și 2 capace, alți patru jucători de la Denver având cel puțin 10 puncte.

Foto Garrett Ellwood/NBAE via Getty Images

Brooklyn are 6-6 la general. În schimb, Denver a ajuns la 9-3.

Joel Embiid a transformat o pereche de aruncări libere pe finalul timpului regulamentar pentru a egala situația la 119, trimițând meciul dintre Philadelphia 76ers și Charlotte Hornets în prelungiri. Sixers s-au impus în runda suplimentară, scor 133-132. Echipa patronată de Michael Jordan a avut 16 triple și un procentaj de 40% la acest procedeu, însă a pierdut.

Embiid a terminat cu 42 puncte, 18 recuperări, 4 pase decisive și 4 capace, iar Ben Simmons a adăugat 22 puncte, 13 pase decisive, 8 recuperări, 3 capace și 2 intercepții pentru învingători. Dario Saric a bifat 18 puncte, 9 recuperări pentru Philadelphia. În replică, Kemba Walker a reușit 30 puncte, 9 pase decisive și 7 recuperări, alți șase jucători de la Charlotte având cel puțin 12 puncte marcate.

Philadelphia a ajuns la 8-5, având 7-0 în partidele de pe teren propriu. Charlotte are 6-6.

Foto: www.nba.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.