Capacul lui Dennis Smith Jr aduce victoria pentru Dallas Mavericks

Lipsită de Luka Doncic, Dallas Mavericks a câștigat meciul cu Los Angeles Clippers, scor 114-110. Duelul a două dintre revelațiile începutului de sezon în Conferința Vest a fost deosevit de echilibrat și deschis oricărui deznodământ până spre final.

Soarta partidei a fost decisă de capacul lui Dennis Smith Jr (foto) în urma cărua a obținut posesia mingii și vizita la linia de pedeapsă acolo de unde a stabilit rezultatul final. Defensiva lui Smith l-a lăsat cu gura deschisă pe Doncic, slovenul fiind impresionat de modul în care tânărul său coleg de echipă a decis meciul cu o fază de apărare.

Harrison Barnes a totalizat 30 puncte, 9 recuperări, JJ Barea a adăugat 24 puncte, 5 recuperări, iar DeAndre Jordan a încheiat cu 16 puncte, 23 recuperări și 3 pase decisive pentru formația învingătoare. În replică, Montrezl Harrell a totalizat 23 puncte, 10 recuperări, Danilo Gallinari a încheiat cu 21 puncte, 6 recuperări, iar Lou Williams a terminat cu 21 puncte, 8 pase decisive pentru Clippers.

Foto Glenn James/NBAE via Getty Images

În urma acestui succes, Dallas Mavericks ajung la 11-10 și se situează pe locul al 8-lea în Vest. Texanii au fost lipsiți pentru prima dată în acest sezon de Luka Doncic. De asemenea, au lipsit și germanii Kleber și Nowitzki (cel din urmă încă nu a debutat în acest sezon). LA Clippers sunt la 15-7 și ocupă prima poziție în aceeași conferință, la egalitate cu Denver Nuggets.

Dwyane Wade a transformat două aruncări libere, la scor egal, cu 3.2 secunde înainte de final pentru a aduce victoria lui Miami Heat în confruntarea cu Utah Jazz. Rezultatul final a fost de 102-100. El a totalizat 15 puncte, 8 pase decisive în această partidă. Hassan Whiteside a reușit 23 puncte, 20 recuperări și 3 capace pentru învingători. Ricky Rubio a replicat cu 23 puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări pentru Utah.

DeMar DeRozan a izbutit 36 puncte, 8 recuperări și 6 pase decisive pentru San Antonio Spurs în victoria asupra lui Portland TrailBlazers, scor 131-118. LaMarcus Aldridge l-a secondat cu 29 puncte, 8 recuperări. Damiam Lillard a replicat cu 37 puncte, 10 pase decisive pentru Blazers.

Anthony Davis a contabilizat 36 puncte, 19 recuperări, 8 pase decisive, 2 intercepții și tot atâtea capace pentru a ghida pe New Orleans Pelicans spre victorie în fieful lui Charlotte Hornets. Rezultatul final a fost de 119-109. În replică, șapte jucători de la Charlotte au avut cel puțin zece puncte, principalul realizator fiind Frank Kaminski cu 19, în 25 minute de pe bancă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.