Când vestiarul nu este sfânt…

Vestiarul este sfânt, se spune. Există și o vorbă, adaptată de carismaticul Andrea Trinchieri, actualul antrenor al lui Partizan Belgrad: „Vestiarul este ca Las Vegas. Ce se întâmplă acolo, rămâne acolo!”

Giorgos Printezis tocmai a experimentat că lucrurile nu stau chiar așa. La finele săptămânii precedente, în presa elenă a apărut o înregistrare audio în cadrul căreia jucătorul lui Olympiacos Pireu vorbește, în vestiar, cu colegii săi, despre o datorie de ordin financiar a clubului față de el. Tot de acolo reiese că „Print” nu va juca următorul meci din Euroligă, cu Khimki Moscova (n.r. meci disputat pe 17 ianuarie anul curent, în care Printezis a jucat până la urmă, fiind aproape de un double-double în victoria echipei sale, scor 71-57).

În urma apariției acestei înregistrări (făcute fără îndoială de cineva care se afla în vestiar la momentul discuției, adică un coleg de echipă ori membru al staff-ului), Printezis a ieșit în public și a declarat următoarele pe marginea acestui subiect:

„Am aflat despre faptul că există o înregistrare audio a unei conversații pe care am purtat-o cu colegii mei în vestiarul echipei. Doresc să precizez că nu există nicio problemă între mine și club. Suntem în relații bune, ca întotdeauna și ne urmărim obiectivele în acest sezon. Suntem o familie și câteodată există discuții în cadrul ei. Nu am nicio problemă cu faptul că discuția, care trebuia să ne privească pe mine și colegii mei, a ajuns în public.”

Înalt de 2.05 metri și în vârstă de 34 ani (pe care îi împlinește în 22 februarie), Printezis parcurge cel de-al 8-lea sezon consecutiv și al 14-lea din întreaga carieră profesionistă alături de Olympiacos. El a debutat la nivel de seniori în 2002, iar în 2009 s-a transferat la Unicaja Malaga, unde a petrecut două sezoane. În 2011 s-a întors la echipa alături de care s-a format ca jucător.

Printezis a câștigat Euroliga masculină de două ori și a disputat finala acestei competiții de patru ori (2012, 2013, 2015 și 2017).

1 comentarii On Când vestiarul nu este sfânt…

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.