Campioana Ungariei s-a reunit

Falco Szombathely, campioana în exercițiu a Ungariei și adversarul CSM CSU Oradea în primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2019/20 s-a reunit în cursul zilei de joi (15.08). La prima ședință de pregătire au participat nouă jucători.

Este vorba despre americanii Reddic, Washington, Hooker și Lake, respectiv autohtonii Biro, Krivacsevic, Verasztó, Körmendi și Sövegjártó. Prima ședință de pregătire a fost condusă de asistentul Milos Konakov, în absența antrenorului principal, slovenul Gasper Okorn.

Pe lângă antrenorul echipei, Falco este lipsită în primele zile de pregătire și de cei patru componenți ai primei reprezentative a Ungariei. Este vorba despre Varadi, Benke, Perl și Filipovity. Aceștia se află în Germania, acolo unde la finele acestei săptămâni se duelează cu echipa gazdă, Cehia și Polonia.

Konakov a declarat că în prima săptămână jucătorii prezenți la pregătire vor lucra pe parte fizică, dar vor fi și câteva antrenamente de aruncări pentru a-i ajuta pe sportivi să se acomodeze cu latura specifică a activității lor.

Lotul va fi complet pe 20 august, atunci când jucătorii de la echipa națională a Ungariei, alături de antrenorul Okorn vor fi prezenți în programul echipei.

Reamintim că Falco Szombathely primește vizita lui CSM CSU Oradea pe 17 septembrie anul curent, ora 19:00 (ora României). Partida va fi transmisă în direct pe M4 Sport (canal de sport maghiar ce poate fi recepționat în România). Returul are loc trei zile mai târziu, pe 20 septembrie, ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea.

Trebuie notat că suporterii echipei maghiare organizează deplasare la Oradea pentru vizionarea partidei de la Arena Antonio Alexe.

Foto: Falco KC Szombathely

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.