Campioana NBA pierde un meci de playoff de la +31!

Los Angeles Clippers au reușit break-ul în seria cu Golden State Warriors, în primul tur al playoff-ului NBA 2019. Meciul 2 al seriei amintite a consemnate o revenire spectaculoasă pentru elevii lui Doc Rivers, aceștia învingând cu scorul de 135-131.

Sfertul decisiv a consemnat un parțial de 41-23! Învingătorii au marcat ultimele șapte puncte ale meciului, Landry Shamet marcând un coș de trei puncte prin care a adus pe Clippers definitiv la conducere.

Warriors conduceau cu 118-102 când mai erau opt minute și jumătate din timpul de joc. Campioana în exercițiu conducea cu 31 puncte spre jumătatea sfertului al 3-lea, scor 94-63.

În cele 19 minute și jumătate rămase până la finalul partidei, LA Clippers au reușit un parțial de 72-37. Este cea mai spectaculoasă revenire din istoria playoff-ului NBA

Dincolo de faptul că a pierdut, formația pregătită de Steve Kerr l-a pierdut pe DeMarcus Cousins. Se pare că este vorba despre o ruptură musculară, însă un diagnostic se va stabili după efectuarea analizelor medicale.

Lou Williams a totalizat 36 puncte, 11 pase decisive, Montrezl Harrell a adăugat 25 puncte (9/9 din acțiune), 10 recuperări, iar Danilo Gallinari a terminat cu 24 puncte, 6 pase decisive pentru Clippers.

În replică, Stephen Curry a reușit 29 puncte, 6 pase decisive, Kevin Durant a adăugat 21 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, iar Kevon Looney a încheiat cu 19 puncte, 5 recuperări pentru Warriors.

Scorul general a devenit 1-1. Seria se mută în Los Angeles pentru următoarele două partide. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Foto: www.nba.com/clippers

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.