Campioana Italiei revine în semifinalele Lega Basket Serie A

Umana Reyer Venezia este cea de-a 3-a echipă calificată în semifinalele campionatului Italiei la baschet masculin – ediția 2017/18. Campioana în exercițiu a învins la Cremona, scor 99-72, în Meciul 3 al acestei serii și s-a calificat după 3-0 la general.

Formația antrenată de către Walter De Rafaele, câștigătoare a FIBA Europe Cup în acest sezon, se alătură în penultimul act lui EA7 Milano, respectiv Germani Brescia. Similar Veneziei, ambele au învins cu 3-0.

Foto Ag. Ciamillo-Castoria

În schimb, Energia Trento a câștigat Meciul 3 al seriei cu Sidigas Avellino. Rezultatul final a fost de 88-80. În aceste condiții, gruparea din Trentino își păstrează avantajul obținut în partida de deschidere a seriei, tocmai la Avellino și revine la conducere, scorul general fiind de 2-1.

Meciul 4 al seriei ce opune ocupantele locurilor 4 și 5 la încheierea sezonului regulat are loc la Trentino. Confruntarea se va disputa pe data de 24 mai anul curent. Învingătoarea acestei serii se duelează cu Umana Reyer Venezia în semifinale.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.