Campioana Europei și gazda turneului final eliminate în semifinalele Euroligii feminine

Finală rusească în Euroliga feminină – ediția 2015/16. UMMC Ekaterinburg și Nadezhda Orenburg au repurtat victorii în ziua de deschidere a Final Four-ului de la Istanbul, eveniment organizat la Ulker Arena, de către Fenerbahce. Aceste echipe au reușit să elimine campioana în exercițiu, respectiv formația gazdă a turneului final.

Ekaterinburg a depășit pe USK Praga. Deținătoarea trofeului a fost depășită cu scorul de 78-72. Emma Meesseman a totalizat 13 puncte și 9 recuperări pentru formația învingătoare.

euroligafem

În cealaltă confruntare, debutanta Nadezhda Orenburg a furnizat surpriza reușind să învingă formația gazdă, Fenerbahce. Rezultatul final a fost de 74-68. Dewanna Bonner a totalizat 20 puncte și 8 recuperări.

Astfel, pentru a 7-a oară în ultimele nouă ediții desfășurare, Final Four-ul Euroligii feminine nu va fi câștigat de formația gazdă. Cele două întâmplări în care amfitrionii s-au impus datează din 2013, la Ekaterinburg, respectiv 2015, la Praga.

Finala se dispută duminică (17.04) în uriașa sală din Istanbul.

Foto: fibaeurope.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.