Bugetul de salarii pentru AX Olimpia Milano în sezonul 2019/20

AX Olimpia Milano va avea un buget de salarii în valoare de 17 milioane euro brut în sezonul 2019/20. Informația a fost dată de Gazzetta dello Sport.

Conform aceleiași surse, bugetul de salarii net este de 10 milioane euro. Se mai notează că aici nu sunt incluși banii pe care clubul din Milano îi plătește lui Mike James și James Nunnally. Cei doi americani au acceptat rezilierea contractelor după ce au ajuns la un acord cu gruparea lombardă. Cei doi încasează aproximativ două milioane euro, cumulat, de pe urma rezilierii contractelor pe care le aveau în sezonul 2019/20.

Lotul lui AX Olimpia Milano în acest moment:

Fundași – Sergio Rodriguez, Shelvin Mack, Michael Roll, Riccardo Moraschini, Amedeo Della Valle, Simone Fontecchio, Andrea Cinciarini
Extreme – Vladimir Micov, Christian Burns, Aaron White, Jeff Brooks
Pivoți – Paul Biligha, Kaleb Tarcewski, Arturas Gudaitis

Antrenor principal este Ettore Messina.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.