Buducnost trimite seria cu Cedevita înapoi la Zagreb

Buducnost Podrogica a restabilit egalitatea în semifinala cu Cedevita Zagreb, contând pentru semifinalele Ligii Adriatice – ediția 2018/19. Meciul 2, desfășurat duminică (31.03), la Moraca, în capitala Muntenegrului, s-a încheiat cu scorul de 87-72.

Prima repriză a fost echilibrată, Buducnost intrând la vestiare în avantaj de o posesie, scor 33-31. A urmat un parțial de 25-19 în favoarea gazdelor în sfertul al 3-lea, iar acesta a fost dublat de unul de 29-22.

Edwin Jackson a totalizat 15 puncte, 6 recuperări, patru jucători au adăugat câte 11 puncte, iar Suad Sehovic a terminat cu 10 puncte pentru învingători. În replică, Jacob Pullen a reușit 18 puncte pentru Cedevita.

Meciul 1, desfășurat la Zagreb, a fost câștigat de Cedevita cu 90-83. Scorul general a devenit 1-1. Jocul decisiv are loc în capitala Croației pe 7 aprilie.

În cealaltă semifinală. Steaua Roșie va găzdui decisivul cu Partizan Belgrad. Învingătoarele celor două serii avansează în finală, iar câștigătorea trofeului va evolua în următoarea ediție a Euroligii masculine.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.