Buducnost obține a 3-a victorie consecutivă în Euroligă

Buducnost Podgorica a repurtat a 3-a victorie consecutivă în Euroliga masculină. Deținătoarea Ligii Adriatice a trecut de Herbalife Gran Canaria, scor 75-70, într-un meci contând pentru etapa a 20-a, în transmisiune directă la DigiSport.

Partida a demarat spectaculos, ambele echipe fiind inspirate în faza de atac. Muntenegrenii au câștigat secvența inaugurală cu 27-24. Lucrurile s-au schimbat în sfertul 2. Ambele formații au avut probleme în atac, iar ibericii au trecut în avantaj. Scorul la jumătatea partidei era de 38-36 în favoarea lui Gran Canaria.

Goga Bitadze în duel cu Ondrej Balvin. Foto: www.euroleague.net

Repriza secundă a început similar primeia. Buducnost a fost mai productivă și a trecut la conducere, scorul cu zece minute înainte de final fiind de 61-57. Ex-iugoslavii au beneficiat de sprijinul publicului, dar și de faptul că adversarul a intrat devreme în penalizare pentru a se menține în control până la final.

Norris Cole a totalizat 20 puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive, Goga Bitadze a adăugat 16 puncte, 7 recuperări și 3 capace, iar Edwin Jackson și Earl Clark au avut câte 10 puncte pentru învingători. În replică, Siim-Sander Vene a reușit 16 puncte, iar Anzejs Pasecniks și Xavi Rabaseda au avut câte 12 puncte, 5 recuperări fiecare.

Așadar, după victoriile cu Darussafaka și CSKA Moscova, formația din Podgorica a învins și pe Gran Canaria. Buducnost are 6-14 la general și egalează echipa din Insulele Canare. În tur, ibericii au învins la diferență de zece puncte, astfel încât Gran Canaria se situează pe locul 14, iar Buducnost este pe 15.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.