Bucureștiul mai cucerește un titlu național la Mangalia

CSȘ Nr. 6 Admar București este noua campioană a României la minibaschet (U12) feminin. Reprezentanta capitalei a depășit pe CSȘ Bega Timișoara, scor 28-22, în finala Campionatului Național de la Mangalia. Ultimul act s-a desfășurat sâmbătă (09.07), la capătul unei noi săptămâni aglomerate de meciuri pe litoralul Mării Negre.

Podiumul a fost completat de CS Olimpia 1 București, echipă ce a depășit CSȘ Nr. 4 București, scor 30-20, în finala mică. Este un rezultat de completează performanța Olimpiei, echipă ce a cucerit titlul național la baby baschet feminin, în urmă cu o săptămână.

Clasamentul final:

1. CSȘ Nr. 6 Admar București
2. CSȘ Bega 1 Timișoara
3. Olimpia 1 București
4. CSȘ Nr. 4 București
5. CSȘ CSM Târgoviște
6. ACS KSE Târgu Secuiesc
7. CSȘ Al. Ceușianu 1 Reghin
8. CSȘ Nr. 5 București

De notat că în urmă cu o săptămână, pe lângă Olimpia București la feminin, CSȘ Nr. 5 București a devenit campioană națională la baby baschet (U10) masculin.

Festivalul de baby și mini baschet organizat sub egida Federației Române de Baschet continuă la Mangalia cu grupa roșie și galbenă din cadrul Campionatului Național de mini baschet (U12) masculin. Evenimentul se va desfășura între 11 și 16 iulie, pe data de 10 desfășurându-se destivitatea de deschidere.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.