Brose Baskets și Leicester Riders în Basketball Champions League 2018/19

Brose Baskets Bamberg se alătură Basketball Champions League. Site-ul oficial al competiției a anunțat în cursul zilei de luni (18.06) că fosta campioană a Germaniei a optat să participe în ediția a 3-a a întrecerii continentale intercluburi organizată sub egida FIBA.

Fără îndoială, Brose Baskets – semifinalistă a Bundesligii germane în ediția recent încheiată – va accede direct în faza grupelor. Reamintim că 24 de echipe vor fi înscrise direct în grupe, iar 32 de formații vor juca preliminarii, în trei faze, pentru ocuparea celorlalte opt locuri disponibile pentru sezonul regulat.

În cursul aceleiași zile, Leicester Riders au anunțat înscrierea în Champions League. Se întâmplă pentru prima dată după zece ani ca o echipă din Marea Britanie să se înscrie în cupele europele la baschet. Leicester este câștigătoarea British Basketball League – ediția 2017/18.

Reamintim că CSM CSU Oradea va reprezenta România în această competiție pentru a 2-a oară.

Procesul de înscriere al echipelor în Basketball Champions League se va prelungi până în data de 27 iunie 2018, cu cinci zile peste data limită anunțată inițial de organizatori. Tragerea la sorți a preliminariilor și a grupelor se va desfășura la Geneva, pe 11 iulie anul curent.

Preliminariile demarează pe 20 septembrie, iar faza grupelor demarează pe 9 octombrie anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.