Brose Baskets Bamberg este campioană în Germania. Va juca în Euroliga masculină!

Brose Baskets Bamberg completează lista echipelor participante în ediția 2017/18 a Euroligii masculine. Formația antrenată de Andrea Trinchieri a devenit campioană a Germaniei după ce a trecut cu 3-0 la general de EWE Baskets Oldenburg în marea finală a Bundesligii.

Similar primelor două încleștări din această serie, Bamberg a controlat situația și s-a impus cu scorul de 76-58. Primele două jocuri au fost adjudecate cu 96-60 și 88-76.

Este cel de-al 3-lea titlu național consecutiv pentru Brose Baskets. Formația amintită a cucerit al 9-lea titlu din istorie, performanță cu care urcă pe locul al 3-lea în ierarhia celor mai titrate echipe din istoria Bundesligii germane, depășind pe Alba Berlin.

De notat că acesta este al 7-lea titlu național pentru Brose din ultimele opt ediții desfășurate în Germania.

Lista completă a participantelor în ediția 2017/18 a Euroligii masculine

Echipe cu contract – Fenerbahce Istanbul, Olympiacos Pireu, CSKA Moscova, Real Madrid, Anadolu Efes Istanbul, Baskonia Gasteiz, Panathinaikos Atena, Maccabi Tel-Aviv, FC Barcelona, Zalgiris Kaunas și EA7 Milano.
EuroCup – Unicaja Malaga.
Liga Adriatică – Steaua Roșie Belgrad.
Liga VTB – Khimki Moscova.
Liga ACB – Valencia Basket.
Bundesliga germană – Brose Baskets Bamberg.

Foto: Foto: easycredit-bbl.de

Related Post

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Site Footer

Sliding Sidebar