Brose Bamberg l-a demis pe antrenorul Ainars Bagatskis

Brose Baskets Bamberg a anunțat demiterea antrenorului leton Ainars Bagatskis. El a fost eliberat din funcție, alături de antrenorul asistent Marcelo Nicola, după cel de-al 3-lea eșec consecutiv pe teren propriu în Bundesliga germană.

Bamberg a pierdut pe teren propriu cu Rasta Vechta, scor 67-85, în etapa a 15-a din sezonul regulat al campionatului Germaniei – ediția 2018/19. În urma acestui eșec, Brose are 10-5 la general, văzându-se depășită în clasament tocmai de echipa în fața căreia s-a înclinat.

Foto: www.championsleague.basketball

Precedentele eșecuri pe teren propriu s-au consemnat în compania lui Bayern Munchen, respectiv a lui medi Bayreuth. De notat că Brose Baskets evoluează în Basketball Champions League, unde are un bilanț general de 7-3 și o serie activă de patru victorii, ocupând locul 3 în Grupa B și are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-și asigura prezența în playoff-ul competiției încă de la prima participare. În plus, Bamberg este calificată în semifinalele Cupei Germaniei, acolo unde se duelează cu Telekom Bonn.

Demiterea lui Bagatskis se face după un bilanț general de 19 victorii și opt înfrângeri.

Noul antrenor al lui Brose Bamberg este italianul Federico Perego. Acesta a fost al 2-lea asistent al lui Bagatskis în acest sezon competițional.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.