Brook Lopez a devenit un shooter de excepție

Pivotul Brook Lopez a înscris opt coșuri de trei puncte pentru Milwaukee Bucks în victoria cu Denver Nuggets, scor 121-114. Înalt de 2.13 metri, cântărind 124 kilograme jucătorul în vârstă de 30 ani se află la cel de-al 11-lea sezon în NBA.

În primii șase ani de carieră, Brook a executat șapte aruncări de trei puncte fără să puncteze. După opt sezoane în NBA, Lopez avea 3/31 de pe semicerc.

În sezonul 2016/17, la cel de-al 9-lea și ultimul sezon alături de Brooklyn Nets, Lopez a avut 134 reușite de pe semicerc, cu un procentaj de 34.6% la acest procedeu. În stagiunea 2017/18, alături de Los Angeles Lakers, Brook a avut 112/325 pentru 34.5% la trei puncte.

În actuala stagiune, în 13 partide disputate, toate ca titular, alături de Milwaukee Bucks. Lopez are 39/93 de la mare distanță pentru 41.9%. Rezultă că pivotul amintit are o medie de trei reușite pe partidă și execută câte șapte aruncări de pe semicerc în fiecare joc.

Lopez are în acest sezon competițional medii statistice de 13.0 puncte, 3.2 recuperări, 1.2 pase decisive, 1.8 capace și 0.5 intercepții în 26.8 minute pe partidă. El are 46% la aruncările din acțiune și 100% la linia de pedeapsă.

Milwaukee Bucks au 10-3 la general și se situează pe locul 2 în Conferința Est.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.