Briante Weber s-a despărțit de Olympiacos Pireu

Briante Weber și-a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu Olympiacos Pireu. Anunțul a fost făcut de publicația elenă SDNA. În vârstă de 27 ani, înalt de 1.88 metri, Weber s-a alăturat grecilor pe finalul sezonului regulat în Euroliga masculină – ediția 2018/19.

Weber, aflat la primul angajament în Europa, a bifat opt prezențe în Euroligă și a fost titularizat de șapte ori. El a avut medii statistice de 11.6 puncte, 4.6 recuperări, 2.6 pase decisive și 1.0 intercepții pentru 10.3 la eficiență în 24:16 minute pe partidă.

Reamintim că francezul Axel Toupane a reziliat unilateral contractul cu Olympiacos pe motiv de neplată a salariilor. Weber este al 2-lea jucător care se desparte de formația antrenată de către David Blatt în aceste zile.

Vassilis Spanoulis nu va mai juca în acest sezon competițional după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale. De asemenea, Janis Strelnieks nu a mai jucat din luna februarie, întrucât s-a accidentat la ultimul meci din calificările FIBA Basketball World Cup 2019.

Cu 15-15 la general, Olympiacos Pireu s-a clasat pe locul 9 și a ratat calificarea în playoff-ul Euroligii masculine – ediția 2018/19.

Olympiacos Pireu continuă parcursul în campionatul Greciei însă trebuie notat că este în pericol să rateze calificarea în playoff după ce a fost depunctată ca urmare a retragerii de pe teren la semifinala de cupă cu rivala Panathinaikos Atena, respectiv pentru neprezentarea la meciul de campionat cu același oponent.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.