Breanna Stewart completează un sezon 2018 de excepție

Breanna Stewart, din echipa Statelor Unite ale Americii, a fost declarată cea mai bună jucătoare (MVP) la Campionatul Mondial de baschet feminin – ediția 2018, desfășurat la Tenerife, între 22 și 30 septembrie. Ea a fost cea mai productivă jucătoare a echipei care a cucerit medalia de aur.

Stewart completează o vară de senzație. Ea a ghidat pe Seattle Storm spre titlul WNBA. Totodată, Breanna a fost recompensată cu titlul de MVP al sezonului regulat și al finalei ligii profesioniste de baschet feminin în sezonul 2018.

Cvintetul ideal cuprinde trei pivoți, lucru ce evidențiază dominația omului mare în jocul de baschet feminin la cel mai înalt nivel, cel puțin în ceea ce privește echipele naționale. Iată alcătuirea echipei ideale a turneului final: Diana Taurasi (SUA), Breanna Stewart (SUA), Emma Meesseman (Belgia), Astou Ndour (Spania) și Liz Cambage (Australia).

Reamintim că SUA a cucerit medalia de aur pentru a 3-a oară consecutiv și pentru a 10-a oară în istorie. Americancele și-au asigurat prezența la concursul de baschet feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo, programate a se desfășura în anul 2020.

Foto: FIBA.basketball

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.