Brazilia, Tunisia și Senegal au definitivat loturile pentru FIBA WC 2019

Brazilia, Tunisia și Senegal au anunțat componența loturilor de 12 cu care vor lua startul la FIBA Basketball World Cup 2019. Toate aceste formații au anunțat efectivul în cursul zilei de duminică (18.08), cu mai puțin de două săptămâni până la debutul turneului final din China.

Brazilia va miza pe următorii jucători: Marcelinho Huertas (Iberostar Tenerife) Rafa Luz (MorBanc Andorra), Yago Mateus (Paulistano), Didi Louzada (New Orleans Pelicans), Alex Garcia, Vitor Benite ( San Pablo Burgos), Leandro Barbosa (Minas Tenis), Marquinhos (Flamengo), Bruno Caboclo (Memphis Grizzlies), Anderson Varejao (Flamengo), Cristiano Felicio (Chicago Bulls), Augusto Lima (San Pablo Burgos). Antrenor este croatul Aleksandar Petrovic.

Tunisia va conta pe următorii jucători: Omar Abada, Mohamed Abassi, Makram Ben Romdhane, Ziyed Chennoufi, Mourad El Mabrouk, Mokhtar Ghayaza, Mouhamed Hadidane, Nizar Knioua, Salah Mejri, Omar Mouhli, Michael Roll, Radhouane Slimane. Campioana în exercițiu a Africii este antrenată de portughezul Mario Palma.

Senegal mizează pe următorii jucători: Xane Dalmeida, Djibril Thiam, Moustapha Diop, Lamine Sambe, Mouhammad Faye, Momar Ndoye, Maurice Ndour, Ibrahima Fall Faye, Makhtar Gueye, Hamady Ndiaye, Youssoupha Ndoye, Babacar Toure. Antrenorul medaliatei cu bronz la ultima ediție AfroBasket este Moustapha Gaye.

Pe de altă parte, Jonah Bolden a anunțat că renunță la participarea la FIBA Basketball World Cup 2019. El a jucat în dubla dintre Australia și Canada la finele acestei săptămâni, după care a decis să renunțe și să se întoarcă în SUA pentru a se pregăti de noul sezon alături de echipa sa de club, Philadelphia 76ers. Astfel, antrenorul Andrej Lemanis va trebui să anunțe un înlocuitor cât de curând.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.