Brandon Taylor s-a accidentat în victoria CSM Steaua la Tîrgu Mureș

Brandon Taylor a suferit o accidentare în victoria repurtată de CSM Steaua București la Tîrgu Mureș, scor 80-55, în ultimul meci al etapei a 14-a. Americanul nu a evoluat în repriza secundă a partidei transmise la DigiSport.

Taylor a suferit o entorsă, fiind purtat de colegi spre banca de rezerve și la vestiar. Accidentarea a survenit la ultima acțiune ofensivă a primei reprize pentru formația din capitală. În 16 minuite pe parchet, americanul a avut 12 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări și o intercepție, fără posesie pierdută pentru 17 la eficiență și 19 la +/-.

Aflat la primul sezon în România și cel de-al 2-lea în Europa, Taylor este liderul Stelei la eficiență, pase decisive, faulturi obținute, minute, dar și posesii pierdute pe meci. În 14 partide disputate, fundașul bucureștenilor are medii de 16.1 puncte, 6.6 pase decisive, 4.0 recuperări, 1.7 intercepții și 3.4 posesii pierdute pentru 20.4 la eficiență. El are 58% la aruncările de două puncte, 50% la trei puncte și 88% la linia de pedeapsă.

CSM Steaua joacă din etapa a 7-a fără celălalt fundaș străin, Marius Runkauskas. El a suferit o accidentare ce a necesitat intervenție chirurgicală.

De notat că BC Mureș a jucat fără suedezul Jonathan Person. Acesta s-a accidentat în cadrul etapei precedente.

Reamintim că în cadrul etapei a 14-a s-a consemnat și accidentarea lui Nandor Kuti, de la U-BT Cluj-Napoca. Acesta nu a putut reveni pe parchet, fiind purtat la rândul său pe brațe de colegi. Antrenorul Mihai Silvășan a spus la finalul meciului că nu este o accidentare foarte gravă.

Foto: Jeff Warder

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Brandon Taylor s-a accidentat în victoria CSM Steaua la Tîrgu Mureș

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.