Brandon Taylor a semnat în primul eșalon al Italiei

Sidigas Avellino a oficializat legitimarea fundașului american Brandon Taylor. Acesta sosește de la Bergamo, formație alături de care a evoluat în cel de-al 2-lea eșalon baschetbalistic al Italiei.

Înalt de 1.78 metri și în vârstă de 25 ani, americanul a evoluat în sezonul 2017/18 pentru CSM Steaua EximBank București, fiind protagonist al finalei LNBM din acea stagiune. În campionatul României, Taylor a avut 27 apariții cu medii de 14.4 puncte, 6.3 pase decisive și 4.0 recuperări în aproape 30 minute pe partidă pentru 17.8 la eficiență.

✍️ Sidigas, in cabina di regia arriva Brandon Taylor 🇺🇸 Il giocatore classe 1994, reduce da un’impressionante stagione…

Publicată de S.S.Felice Scandone Avellino 1948 pe Miercuri, 12 iunie 2019

Alături de Bergamo, Taylor a bifat 29 prezențe în al 2-lea eșalon al Italiei și a avut medii de 17.2 puncte, 5.8 pase decisive și 3.9 recuperări pentru 19.7 la eficiență în aproape 34 minute pe partidă. El face acum pasul spre primul eșalon al Italiei.

De-a lungul carierei, Brandon Taylor a mai jucat în Ungaria, la Alba Fehervar, echipă alături de care a fost campion.

Foto: Cătălin Soare / www.cronosmedia.ro

Sidigas Avellino este echipa la care în trecut a evoluat Cătălin Burlacu. Acesta a câștigat Cupa Italiei alături de Avellino, în anul 2008. Ulterior, formația amintită a mai jucat o finală de cupă în 2016, iar doi ani mai târziu a pierdut finala FIBA Europe Cup.

În sezonul 2018/19, Avellino a ocupat locul 8 în Lega Basket Serie A și a fost învinsă de AX Olimpia Milano cu scorul general de 3-2 în primul tur al playoff-ului. În schimb, echipa amintită a participat în Basketball Champions League, bifând șapte victorii din 14 partide, însă a ratat calificarea în playoff după ce a pierdut ultimele patru etape.

Taylor este al 2-lea transfer perfectat de Avellino în această vară. Primul este Jeremy Chappell. Acesta sosește de la Brindisi, din primul eșalon italian.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.