Bradley Beal înscrie 51 puncte, iar Russell Westbrook reușește un nou triple-double

Bradley Beal a stabilit un record personal al carierei. În absența lui John Wall, Beal a marcat 51 puncte, ajutând-o pe Washington Wizards să învingă pe terenul lui Portland TrailBlazers, scor 106-92.

Beal a avut 37 aruncări din acțiune, cu 21 reușite și 4/5 la linia de pedeapsă. El a adăugat 3 recuperări și 2 pase decisive. În replică, Damian Lillard a reușit 30 puncte, 9 pase decisive și 8 recupeări pentru Blazers.

După acest meci ambele grupări au 13-11 la general.

Russell Westbrook a avut 34 puncte, 14 pase decisive și 13 recuperări, cu șapte posesii pierdute, în victoria repurtată de OKC Thunder, scor 100-94, asupra lui Utah Jazz. Donovan Mitchell a replicat cu 31 puncte, 5 intercepții și 4 pase decisive pentru „mormoni”.

Thunder au 11-12, iar Jazz ajung la 13-12.

Toronto Raptors au depășit pe Phoenix Suns, scor 126-113, într-un meci în care șapte jucători au marcat cel puțin 13 puncte pentru canadieni. Gruparea din Arizona a avut opt jucători cu cel puțin 11 puncte fiecare. Interesant este că nimeni nu a înscris mai mult de 20 puncte.

Raptors ajung la 15-7, iar Suns sunt la 9-17.

Foto&video: NBA.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.