Boston și Toronto înving în deplasare, iar OKC obține primul succes în playoff-ul NBA 2019

Noaptea de vineri spre sâmbătă a consemnat trei partide și două victorii pentru oaspeți în playoff-ul NBA 2019. Boston Celtics s-a apropiat la o singură victorie de turul al 2-lea, Toronto Raptors au reușit re-break-ul, iar OKC Thunder au obținut prima victorie în „postseason”.

Boston Celtics au câștigat în fieful Indianei Pacers, scor 104-96. Prin prisma acestul rezultat, scorul general a devenit 3-0.

A fost o partidă cu multiple schimbări spectaculoase de situație. Verzii s-au desprins la 41-28 în primul act, însă Indiana a replicat și a preluat conducerea, scor 61-59, la jumătatea partidei. Repriza secundă a fost controlată de elevii lui Brad Stevens, grație unui joc defensiv remarcabil, prin care au limitat pe Indiana la 35 puncte în ultimele 24 minute de joc.

Jaylen Brown a totalizat 23 puncte, 7 recuperări, Kyrie Irving a adăugat 19 puncte, 10 pase decisive, 5 recuperări, Jayson Tatum a terminat cu 18 puncte, 7 recuperări, iar Al Horford a bifat 16 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători. De cealaltă parte, Tyreke Evans a reușit 19 puncte, alți șase jucători ai Indianei având peste zece puncte.

Toronto Raptors și-au luat revanșa pentru eșecul suferit pe teren propriu în deschiderea seriei cu Orlando Magic. Canadienii au învins cu scorul de 9893 în Florida pentru a trece la conducere, scor general 2-1.

Raptors au controlat situația pe tabela de marcaj, însă echipa gazdă a încercat să revină pe finalul confruntării. Totuși, ofensiva lui Toronto a funcționat constant pe parcursul celor 48 minute de joc efectiv, alimentată fiind de impresionantul Pascal Siakam.

Jucătorul cu origini africane a totalizat 30 puncte, având 13/20 la aruncările din acțiune. Pascal a adăugat 11 recuperări și 4 pase decisive. Kawhi Leonard a terminat cu 16 puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive, iar Kyle Lowry a terminat cu 12 puncte, 10 pase decisive și 5 recuperări. Terence Ross a replicat cu 24 puncte pentru Orlando împotriva fostei sale echipe, iar Nikola Vucevic a adăugat 22 puncte, 14 recuperări, 6 pase decisive și 3 capace pentru Magic.

OKC Thunder s-au impus în duelul cu Portland TrailBlazers, scor 120-108. Scorul general a devenit 1-2, fără break până la această oră.

A fost o partidă spectaculoasă, cu intensitate specifică playoff-ului. Prima repriză a evidențiat defensivele, Thunder intrând la vestiare în avantaj, 49-39. Repriza secundă a fost mai bogată în realizări la finalizare, dovadă cele 80 puncte, cumulat marcate de cele două echipe. De altfel, în ultimele 24 minute s-a consemnat un parțial de 71-69 în favoarea Oklahomei.

Russell Westbrook a totalizat 33 puncte, 11 pase decisive, 5 recuperări, Paul George a adăugat 22 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, Jerami Grant a terminat cu 18 puncte, iar Dennis Schroder a venit de pe bancă cu 17 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări pentru învingători. În replică, Damian Lillard a reușit 32 puncte, 6 pase decisive, CJ McCollum a adăugat 21 puncte, 7 pase decisive și 7 recuperări, iar Enes Kanter a terminat cu 19 puncte, 5 recuperări.

Meciul 4 în fiecare din aceste serii este programat pentru duminică (22.04).

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.