Boston preia conducerea în Conferința Est!

Schimbare la vârf în Conferința Est din liga profesionistă nord-americană de baschet masculin. Boston Celtics au preluat prima poziție a ierarhiei în pofida faptului că a fost o seară în care verzii nu au avut meci.

Explicația constă în faptul că San Antonio Spurs a spulbrat campioana în exercițiu și fostul lider al Conferinței Est, Cleveland Cavaliers. Rezultatul final a fost de 103-74.

Partida a fost la discreția texanilor, care s-au desprins decisiv încă din prima jumătate. Spurs s-au detașat la zece lungimi în primele 12 minute, pentru ca la pauză scorul să fie de 64-40. Cavaliers nu au reușit să revină, fiind dominați categoric pe tot parcursul jocului.

Kawhi Leonard a reușit 25 puncte, 6 recupeări, 5 pase decisive și 3 intercepții în doar 30 minute de joc. LaMarcus Aldridge și Pau Gasol au adăugat câte 14 puncte fiecare, primul bifând 7 recuperări și 4 pase decisive. Spurs au jucat cu 13 jucători, fiecare având între 11 și 30 minute de joc.

LeBron James a replicat cu 17 puncte, 8 recuperări și 8 pase decisive, iar Tristan Thompson a contributi cu 11 puncte, 7 recuperri pentru campioana NBA în exercițiu.

Astfel, Boston urcă pe primul loc, având 48-26 la general. Cleveand coboară pe locul al 2-lea, având 47-26. Podiumul este completat de Washington Wizards (45-28), iar locul 4 este deșinut de Toronto Raptors (45-29).

În Vest, San Antonio ajunge la 57-16, fiind cu două meciuri în urma lui Golden State. Podiumul este completat de Houston, 51-22.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.