Boston Celtics se apără impresionant în deschiderea seriei cu Indiana Pacers

Boston Celtics au învins Indiana Pacers, scor 84-74, în meciul de deschidere al seriei ce opune ocupantele locurilor 4 și 5 în Conferința Est a ligii nord-americane de baschet masculin – ediția 2018/19. Jocul s-a desfășurat la TD Garden, duminică (14.04).

Pacers au trecut la conducere în sfertul al 2-lea și au intrat în avantaj la vestiare, scor 45-38. Lucrurile s-au schimbat în sfertul al 2-lea, când Celtics au reușit un parțial de 26-8 pentru a schimba situația pe tabela de marcaj, transformând un deficit de șapte puncte într-un avantaj de 11 lungimi cu 12 minute înainte de final.

Oaspeții nu au mai revenit până la final. De fapt, diferența a trecut de 20 puncte, Pacers reducând din deficit printr-un parțial de 11-0 cu care s-a terminat confruntarea.

BOSTON, MA – APRIL 14: Foto Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images

Kyrie Irving (foto) a totalizat 20 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, Marcus Morris a venit de pe bancă cu 20 puncte, 7 recuperări, iar Jayson Tatum a încheiat cu 15 puncte pentru învingători. De cealaltă parte, Cory Joseph a terminat cu 12 puncte, iar Bojan Bogdanovic a adăugat 12 pentru Indiana.

Boston este lipsită în playoff de Marcus Smart. De cealaltă parte, Indiana continuă să joace fără Victor Oladipo, grav accidentat pe la jumătatea sezonului regulat.

Scorul general este de 1-0. Boston găzduiește și Meciul 2. Se joacă pe sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.