Boston Celtics au preluat conducerea în seria cu Washington Wizards

Boston Celtics au trecut din nou la conducere în seria cu Washington Wizards, din semifinalele Conferinței Est. Meciul 5, desfășurat la TD Garden s-a încheiat cu scorul de 123-101.

Jocul a fost controlat de verzi. Aceștia au marcat 67 puncte în prima repriză, desprinzându-se la 16 lungimi pe tabela de marcaj. Celtics au continuat să marcheze cu generozitate și în repriza secundă, impunându-se la o diferență de 22 lungimi.

Wizards au dominat la recuperare ofensivă (16-9), însă învingătorii au avut un procentaj net superior la aruncările din acțiune. De asemenea, Celtics au terminat meciul cu 33 pase decisive!

Avery Bradley a totalizat 29 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive. Este cea mai bună prestație a acestui jucător în playoff pe întreaga carieră. Al Horford a adăugat 19 puncte, 7 pase decisive, 6 recuperări, iar Jae Crowder și Isiah Thomas au terminat cu câte 18 puncte fiecare, cel din urmă având și 9 pase decisive. În replică, John Wall  avut 21 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive pentru Wizards.

Este al 5-lea meci, din tot atâtea disputate în această serie, câștigat de către gazde.

Scorul general a devenit 3-2. Seria se întoarce în capitala SUA. Meciul 6 va fi transmis în direct la Dolce Sport, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.