Boston Celtics bifează a 12-a victorie consecutivă, în pofida absenței lui Kyrie Irving

Boston Celtics au bifat cea de-a 12-a victorie consecutivă. Formația antrenată de către Brad Stevens a învins pe Toronto Raptors, scor 95-94.

Jocul a avut parte de echiliru, lucru ilustrat de rezultatul final și de scorul pe sferturi: 24-24, 20-25, 33-27, respectiv 18-18. Celtics au controlat situația la final, cu precizarea că tabela de marcaj a rămas neschimbată în ultimul minut – când ambele echipe au avut câte două posesii – și au repurtat un succes la limită, în pofida faptului că sunt lipsiți de serviciile lui Gordon Hayward, respectiv Kyrie Irving. Primul s-a accidentat în meciul de deschidere al sezonului, iar cel din urmă a fost lovit în plină figură. El a absentat de la acest meci și rămâne de văzut dacă va lipsi și de la următoarele.

Foto Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images)

Al Horford a totalizat 21 puncte, 4 pase decisive, Jaylen Brown a adăugat 18 puncte, iar Terry Rozier a bifat 16 puncte pentru învingători. DeMar DeRozan a reușit 24 puncte, 4 pase decisive, iar Kyle Lowry a reușit 19 puncte, 7 pase decisive pentru Raptors.

De notat că Boston a început sezonul cu două înfrângeri, după are nu a mai pierdut niciun meci. Celtics are 12-2 la general. În schimb, Toronto Raptors au ajuns la 7-5.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.