Boston Celtics au învins pe terenul lui LA Lakers

Boston Celtics au învins pe terenul lui Los Angeles Lakers într-un meci desfășurat în California. Partida s-a desfășurat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la Staples Center. Rezultatul final a fost de 120-107.

Verzii s-au desprins pe tabela de marcaj în sferturile 2 și 3. Primul act s-a încheiat cu scorul de 25-24, pentru ca la jumătatea partidei să fie de 57-47. Ecartul a urcat la 17 lungimi cu 12 minute înainte de final, formația gazdă reducând puțin din deficit.

Foto Andrew D. Bernstein/NBAE via Getty Images

Diferența s-a făcut la aruncările de trei puncte, în condițiile unui echilibru la celelalte capitole. Boston a avut 14/38 pentru 37% la acest procedeu. LA a terminat cu 5/27, adică 19%.

Kyrie Irving a totalizat 30 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace în meciul ce a opus cele mai titrate francize din istoria baschetului profesionist. Marcus Morris a adăugat 16 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, Marcus Smart a terminat cu 16 puncte, 5 pase decisive, iar Gordon Hayward a bifat 15 puncte pentru învingători. Alți doi jucători au atins borna 10 pentru Boston.

LeBron James a replicat cu un triple-double. El a avut 30 puncte, 12 pase decisive și 10 recuperări în 28 minute de joc. Moritz Wagner a reușit 22 puncte, 6 recuperări, iar Johnathan Williams a terminat cu 18 puncte pentru formația gazdă.

Celtics au 41-26 la general și se mențin pe locul 5. Ei au un avantaj imposibil de pierdut față de locul al 6-lea, fiind la jumătate de meci de locul 4, Philadelphia, respectiv la un meci și jumătate de locul 3, Indiana.

Lakers au 30-36 la general, sunt la cea de-a 5-a înfrângere consecutivă și au un deficit de șapte meciuri de locul 8, San Antonio. Prin urmare, șansele ca LA Lakers să se califice în playoff sunt aproape nule.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.